Teknikkerne bag Holistisk Energiterapi

Krop, Sind & Sjæl i Balance

Akupressur
Blide tryk på punkter på kroppen, som er med til at åbne op for fysiske eller følelsesmæssige fastlåsninger i kroppen.

Zoneterapi
Lette tryk på fødder (hænder eller ansigt), hvilket er med til at give en effektiv, beroligende og dybdegående behandling. Zoneterapi renser ud i samtlige af kroppens organer, som har forbindelse til vores celler samt resten af kroppens funktioner.

Kranio Sakral Terapi
En meget blid og skånsom metode, der med fjerlette berøringer virker dybt afspændende på nervesystem, muskler og bindevæv.

Meridianmassage
Lette strygninger, blid massage og blide tryk på hele din krop, hvilket er med til at afbalancere energisystemet i kroppen.

EFT
En metode til at slippe gamle følelsesmæssige blokeringer samt uhensigtsmæssige tanker. Lette små tryk/tap gentagende gange på nogle bestemte punkter på din krop, samtidig med, at vi har fokus på den følelse eller oplevelse, der skal slippes.

Cupping
En form for sugekop, som jeg først masserer med, for derefter at fastgøre den til kroppen. Bruges ofte til spændinger i nakke, skuldre, ryg og lænd. Cupping bruges til at løsne blokeringer, øge blodgennemstrømning samt udrense stagnerede affaldsstoffer. Afhængigt af, hvordan din krop reagerer, kan du få (mørke) røde mærker efter cupperne. Det kan se voldsomt ud, men mærkerne gør på ingen måde ondt og forsvinder igen. Typisk inden for en til tre uger.

Healing
Binder det hele sammen i mine behandlinger – og er ikke så mystisk, som mange gør det til. Healing er kærlige tanker og intentioner, hvilket forstærker effekten af behandlingen enormt meget. Healing er med til at løsne op for blokeringer og ubalancer i kroppens energisystem.