Transformation

Healing & transcendering af energi

Transformation opstår, når vores energi transcenderes og vi udvikler os fra et ståsted i livet, til et andet. Vi får samtidig aktiveret vores unikke sjælsvibration, udfoldet flere af vores potentialer og udvidet vores bevidsthed endnu mere, undervejs i processen. Alle transformationer, store som små, kan føles overvældende og meget sårbare. Særligt når de omhandler livskriser, eller hvis vi pludselig føler os kaldet til noget, som er meget større, end det, vi er vant til. De kan dog også optræde i et mindre format og blot indikere, at vi ændrer os fra et til noget andet i livet, fordi vi slipper nogle gamle handlemønstre, som ikke tjener os mere.

Min egen spirituelle rejse er et rigtig fint eksempel på en større transformation, som jeg her vil dele lidt om.

Jeg har selv haft en nært forhold til min spiritualitet, siden jeg var helt lille. I mange år lagde jeg dog låg på alt det, jeg mærkede, da jeg følte mig anderledes og havde en følelse af, ikke at blive forstået. Det er først i min voksenalder, at jeg for alvor har lært, hvordan jeg bedst muligt kan navigere i det, i et fysisk liv her på jorden. Det kan være enormt svært for ens omgivelser, at forstå og skulle forholde sig til, vores nye måde, at være i livet på. For har vi først fået åbnet op for noget, som giver livet så meget mening, så er der ingen vej tilbage.

Jeg ved af egen erfaring, at særligt den spirituelle “opvågningsproces”, kan føles ensom at være i. Opvågningsprocessen kan vare ved i rigtig mange år, så for mig har det været supervigtigt, at danne nye relationer, som har kunne relatere og forholde sig til det kaos, jeg ind imellem selv har været i.

Når vi er i kontakt med vores spiritualitet, så holder vi et åbent, stille sind og et åbent hjerte. De fleste mennesker, har på et eller andet tidspunkt i deres liv oplevet, at være i kontakt med deres spiritualitet, men i vores travle, larmende samfund handler det måske blot om ganske korte, flygtige øjeblikke. Vi er ikke i tvivl, når vi er i kontakt med vores spiritualitet. Følelsen kan jeg bedst beskrive som en meget intens frihedsfølelse. At alt ligesom åbner sig omkring en, – en form for uendelig ekspansion og adgang til noget, som er meget større end os selv. Jeg kalder det for Universet.

Vi er tunet helt ind på vores hjerteenergi, intuition og sjæl. Vores Essens.

Kontakten gør, at vi bliver bevidste om vores kald i livet. Vores egentlige livsmission. Alt giver pludselig en meget højere og dybere mening omkring, hvorfor netop vi, er blevet sat på jorden, for at gøre en forskel. Jeg bruger min egen spiritualitet både som guidance og en god energi i mit liv. Kunsten er at kunne forene den fysiske verden med den spirituelle. Vi er nødt til at have en god, solid jordforbindelse/kontakt til vores krop samt et åbent, stille sind og et åbent hjerte, for at kunne kombinere de to verdener. Når vi har lært at navigere i vores spiritualitet, så giver det til gengæld en enorm indre ro og naturlig glæde ved livet, uanset hvilke opture og nedture vi end måtte have, eller have haft. Vi føler os støttet og guidet af livet og universet.

Du skal være mere end hjertens velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en sparringspartner på din rejse – og jeg vil med glæde støtte og guide dig i din helt egen unikke transformationsproces.