Transformation

Transformation & Healing

Har du brug for en sparringspartner på din vej? Eller befinder du dig midt i et større skift i livet, så tilbyder jeg min støtte og et par lyttende ører på din spirituelle rejse. Min fornemmeste opgave er at være nærværende, lytte og stille åbne, nysgerrige spørgsmål ind til din aktuelle livssituation, så der bliver åbnet op for muligheden for en dybere refleksion og en større bevidsthed omkring dit nuværende ståsted i livet. Samtidig snakker vi om, hvordan du bedst muligt rummer hele processen og hvordan du kommer videre, så det giver allermest glæde og mening for dig.

En transformation opstår, når vores krops- og hjerte energi transmuteres og vi udvikler os fra et ståsted i livet, til et andet. Vi får samtidig udfoldet flere af vores potentialer og udvidet vores bevidsthed endnu mere, undervejs i processen. Alle transformationer, store som små, kan føles smertefulde, overvældende og meget sårbare. Særligt når de omhandler livskriser, eller hvis vi pludselig føler os kaldet til noget, som er meget større, end det, vi er vant til. De kan dog også optræde i et mindre format og blot indikere, at vi ændrer os fra et til noget andet i livet, fordi vi slipper nogle gamle handlemønstre, som ikke tjener os længere.

Når vi er i kontakt med vores spiritualitet, så holder vi et åbent, stille sind og et åbent hjerte. De fleste mennesker, har på et eller andet tidspunkt i deres liv oplevet, at være i kontakt med deres spiritualitet, men i vores travle, larmende samfund handler det måske blot om ganske korte, flygtige øjeblikke. Vi er ikke i tvivl, når vi er i kontakt med vores spiritualitet. Følelsen kan jeg bedst beskrive som en meget intens frihedsfølelse. At alt ligesom åbner sig omkring én, – en form for uendelig ekspansion og adgang til noget, som er meget større end os selv. Jeg kalder det for Universet.

Vi er tunet helt ind på vores modtagerfrekvens, hjerte-energi og indre lys.

Jeg bruger min egen spiritualitet både som guidance og en god energi i mit liv. Kunsten er at kunne forene den fysiske verden med den spirituelle. Vi er nødt til at have en god, solid jordforbindelse/kontakt til vores krop samt et åbent, stille sind og et åbent hjerte, for at kunne kombinere de to verdener. Når vi har lært at navigere i vores spiritualitet, så giver det til gengæld en enorm indre ro og naturlig glæde ved livet, uanset hvilke opture og nedture vi end måtte have, eller have haft. Vi føler os støttet og guidet af livet og universet.

Du skal være mere end hjertens velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en sparringspartner på din vej – og jeg vil med glæde være din støtte i din helt egen, unikke transformationsproces.