Om mig

Vi er alle en del af noget større – også dig

Jeg hedder Emma, er 43 år og bor på Østerbro i København.

Jeg har altid været tiltrukket af den holistiske tilgang til mennesket, hvor krop, sind og sjæl ses som en helhed.

Lige siden jeg var lille, har jeg haft et nært forhold til min egen spiritualitet. Det er dog først i min voksenalder, at jeg har fået en forståelse for, hvordan jeg bedst muligt kan navigere i det. Jeg bruger min spiritualitet både som guidance og en god energi i mit i liv. Spiritualitet gør, at jeg kommer tættere på mig selv og den jeg er, samtidig med, at jeg får en større forståelse for andre mennesker. Jeg tror på, at vi alle er spirituelle, men det kræver en god portion stilhed og nærvær med os selv, uden en masse mental støj, for at kunne tune ind i det. Desværre er det ikke dét, vores travle samfund lægger allermest op til. Stilhed. Med os selv. I os selv.

Jeg er certificeret ID Life Coach og har gennemgået en grundig 2 årig uddannelse v/ idacademy.dk. Ligeledes er jeg uddannet Holistisk Energiterapeut – og behandler v/ katrinebirk.dk, hvor det omhandler arbejdet med kroppens energisystem. Derudover har jeg taget et Essenskursus v/ allberte.com.

Min mission er at støtte dig, i din helt egen unikke rejse fra hoved til krop og hjerte, fordi jeg har erfaret, at det giver vores livskvalitet et vældigt løft. Det er her livet leves fra – og mærkes fra. Ligeledes er det med til at mindske sygdom, stress og angst, samtidig med, at det giver en større indre ro, nydelse og glæde ved livet. Det er vigtigt for mig, at jeg selv er i balance, når jeg healer og behandler, da jeg nærer et stort ønske om at udføre mit arbejde optimalt.

Oprindeligt er jeg uddannet hotelreceptionist og har altid arbejdet med mennesker på tæt hold. Efter flere år på hoteller, advokatkontor m.v. blev det dog, for mig, på et for overfladisk plan. Jeg kunne mærke at jeg havde behov for mere dybde og indhold i mit arbejdsliv og arbejdede herefter med vuggestue – og børnehavebørn i 11 år.

I min fritid er jeg en ivrig hobby-fotograf og bruger også masser af tid, sammen med min datter. Jeg elsker at rejse og opleve. Natur, yoga og dans står også højt på min liste. Derudover forsøger jeg at være i nuet, så meget som overhovedet muligt.