Om Heart Flow

Jeg tilbyder samtaler og holistiske energibehandlinger med udgangspunkt i en række skønne, alternative behandlingsformer.

Så længe jeg kan huske, har jeg været tiltrukket af den holistiske tilgang til mennesket, hvor krop, sind og sjæl ses som en helhed. Oprindeligt er jeg uddannet hotelreceptionist og har altid arbejdet med mennesker på tæt hold. Efter flere år på hotel, advokatkontor mv. kunne jeg dog mærke, at jeg havde behov for mere dybde i mit arbejdsliv.

Jeg er certificeret ID Life Coach og har gennemgået en grundig 2 årig uddannelse v/ idacademy.dk. Ligeledes er jeg uddannet Holistisk Energiterapeut – og behandler v/ katrinebirk.dk, hvor det omhandler arbejdet med kroppens energisystem. Derudover har jeg taget et Essenskursus v/ allberte.com.

Min mission er at støtte dig, i din helt egen unikke rejse fra hoved til krop og hjerte, fordi jeg har erfaret, at det giver vores livskvalitet et vældigt løft. Det er her livet leves fra – og mærkes fra. Ligeledes er det med til at mindske sygdom, stress og angst, samtidig med, at det giver en større indre ro, nydelse og glæde ved livet. Det er vigtigt for mig, at jeg selv er i balance, når jeg laver behandlinger, da jeg nærer et stort ønske om at udføre mit arbejde optimalt.

Du skal være hjertelig velkommen her hos mig.

De kærligste hilsner fra Emma