Om mig

Så længe jeg kan huske, har jeg været tiltrukket af den holistiske tilgang til mennesket, hvor krop, sind og sjæl ses og opleves som en helhed.

Jeg er certificeret ID Life Coach og har gennemgået en grundig 2 årig uddannelse v/ idacademy.dk. Ligeledes er jeg uddannet Holistisk Energiterapeut – og behandler v/ katrinebirk.dk, hvor det omhandler arbejdet med kroppens energisystem.

Jeg har selv gennemgået utallige transformationsprocesser, og gået vejen fra en nærmest kronisk indre tilstand af mangel og frygt det meste af mit liv, til en indre tilstand af overflod og indre ro, hvilket også afspejler sig i min ydre verden.

Det, som vi matcher rent energetisk med, vil også være det, som vi modtager mere af i livet.

At få lov til at holde rum for et andet menneskes unikke proces og rejse fra hoved til krop og hjerte, ser jeg som et stort privilegie, da jeg gang på gang har erfaret, at det giver livskvaliteten et vældigt løft. Det er her livet leves fra – og mærkes fra.

Det er yderst vigtigt for mig, at jeg selv er i balance, når jeg laver behandlinger, da jeg nærer et stort ønske om at udføre mit arbejde optimalt.

Du skal være så hjertelig velkommen her hos mig.

De kærligste hilsner fra Emma